Колеги дайте мнение какво може да е !?Смених лагери на вала , буталти болтове , сегменти а мотора е много шумен - трака наистина много - нещо като стар Мерцедес и ми е много неприятно - в купето не се чува така но навън е "забележително"Правих и центровка на помпата Като показатели мисля че е добре на дълъг път ми харчи по-малко от 6 Средно 7 , 7-5 на 100км !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Шум като тракане на 164 ТДИ
Collapse
X
-
а смени ли втулките на буталните болтове които са в биелите
на английски ги водят small end bush
на мойте биели на всичките са разбити тези втулки
като правих ремонта и ги смених бяха 28 кинта 4-те заедно с минаването на борщанга
последният път като изкривих биела и я смених с друга обаче ми беше спешно и не можах да намеря такива втулки та сега на студено направо си се чува как тропа буталният болтИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"
:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:
Comment
-
Първоначално публикувано от hf hpeа смени ли втулките на буталните болтове които са в биелите
на английски ги водят small end bush
на мойте биели на всичките са разбити тези втулки
като правих ремонта и ги смених бяха 28 кинта 4-те заедно с минаването на борщанга
последният път като изкривих биела и я смених с друга обаче ми беше спешно и не можах да намеря такива втулки та сега на студено направо си се чува как тропа буталният болтАlfa 164 Super 2.5TD
Comment
Comment